петък, август 08, 2008

Bessunici

Dnes e 08.08.08! Shto ne se brakuvame po tosi sluchai?! Vsichki na tam sa trugnali, t.e. te se vrushtat ot tam kudeto as nikak ne shta da hodia.
Triabva li deniat da e specialen shtom e s tolkova osmici i mejdu tiah nuli. Koi snae ? As susvem ne. Snam samo, che mi se spi ujasno.
Biah sgotvila ot moite ljubimi kartofi i edna kitaika v barakata gi opitala taino. Snoshti tia reshi, che triabva da sme si drujki, sa da i prigotvia...Hum . Triabvashe da se setia sa skritata cel, kogato mi predloji palachinka na vecheria...Tc. Posledva dulug rasgovor sa Kitai i problemite na tasi ogrooooooooomna strana. tia beshe malko rasocharovana kogato rasbra, che Bulgaria e tolkova malka. Ta taka. Maodje Dun ili kakto i da se pishe e pich, a Dalai Lama e stranen tip, koito ograbva bednite kitaici. Predstaviah si go malko po-raslichno. No sum 4ela, che Mao e chista otkachalka. Imashe niakakva istoriika s vrabcheta. Kakto i da e. Vse pak govori do 1 chasa pres noshta i sega ne moga da si otvoria ochichkite.
Ne che svikvam ama se primiriavam.
Moito bivshe muj pak e precakalo neshtata s niakakva macka. Dano sledvashtata da mu se iskefi. Veche mu e vreme da se jeni. Stiskam silno palci.
Veche vsichkite mi priatelki islisat s jeneni muje. Tva e sarasa. Shto go praviat ( i te i mujete) nikoi ne snae. No vse pak im se kefia poneje si gledat jivota. A paticite kato men...
Shte si hodia...
Veche i as ne snam kude. Besputna patica krilata.

Няма коментари: