понеделник, ноември 26, 2007

А зад облака се криело слънцето

Студено е! Може би понеже е зима. Е честно казано май няма начин да съм доволна от времето.
При всяко положение съм по- спокойна. Стигнах до някои заключение сама за себе си и мъглата в главата ми започна да се разсейва. Не че нещо се е променило. Просто свикнах с мисълта, че няма да се промени и нищо не мога да направя. Някъде бях чела, че е цяло изкуство да умееш да приемаш съдбата си.
Слушам някакви странни парчета и интересното е,че те започват да придобиват някакъв смисъл за мен...Много неочаквано...Така де, никога не е късно да станеш за резил.
Шефката ми е в Прага, но работата си върви. Тези дни се замислих за това, че ако не е работата ми сигурно щях да съм пълно ку-ку. Дано само всичко тук да е ок.
Митко ще му правим прощъпулник в четвъртък. Трябва да измислим какви предмети да наредим. Ако сложим обаче мобилен телефон или каквато и да е друга техника... е просто другите предмети няма да имат шанс. Такива са съвремените деца.

6 коментара:

ratm каза...

Да не забравиш мишката от компютъра.

Vera каза...

Хубаво е, че работата ти харесва достатъчно, че да може да те поглъща и отвлича от живота от нещата :) В смисъл леко неадекватната ми идея е, че е хубаво да работиш това, което ти е приятно, защото когато всичко около теб се сгромолясва, поне това имаш, за да се хванеш за него.

Вещица в чужбина каза...

Е как ще я забравим мишката! Да можехме лаптоп да сложим щеше да е по- добре. Вече има осигурена лекарска слушалка и аз ще влача една автоматична пипета от работа. Абе аз мисля, че ще скочи на протмонето ама айде...

Работата ми наистина ми е спасителната сламка. Просто не знам как да благодаря, че ме срещнаха с мойта шефка и че тя е такава мацка. Никога не съм го и очаквала даже, щото аз съм си патица. Дай Боже всеки му ...

Вещица в чужбина каза...

Най- неочаквано Митко грабна броеница. Тя си е съвсем църковна. Преди 2 години я бях купила от Руската църква и той си хареса нея.

Vera каза...

Може някакъв икономист да стане - броеница, смятане, математика, следователно икономика :) Но му кажи, че не препоръчвам, голяма скука :)

ratm каза...

Не трябва ли да вземе три неща или пак съм грешка?