сряда, ноември 05, 2008

Как да ошаматиш англичанин

1. Каниш го на парти в Бараката
2. Черпиш го с порядъчно количество алкохол от всякакъв тип.
3. Не го оставяш много много да спи. Имам предвид говорене на тоз прекрасен език, а не туй-онуй, което кара хората за се потят и да издават странни звуци.
4. Събуждаш го към 10 часа с кафе, после още едно и понеже сте пили поръдъчно и не се е спало много много правиш още веднъж по чаша... кафе.
5. Човекът просто си колабира!
6. АААААААААААаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
7. Добре че има хора, които се сещат да повикат линейка. Доки идва, преглежда всички наред понеже никой не знае къде се намира с изключение на въпросния колабирал джентълмен, който отговаря, че определено знае, че се намира на пода.
8. Очудващо, но всички са живи...
На следващия ден колабиралите правят кекс за здраве! Странно, но въпреки колапса той не е започнал да говори по-бавно, което не е добре за мен. Ще трябва да се опита отново явно.

За по- пълна информация може да се обърнете към ошаматения и ошаматващата Марина.

2 коментара:

Vera каза...

Чакай сега, Марина коя беше, италианката ли? Кога свари и англичанина да набара, нали уж въздишаше по поляка. Много съм объркана, но съм абсолютно сигурна, че това вашето там ще стане за едно сериалче :)

Вещица в чужбина каза...

Е като стреляш многократно по една мишена и все не я олучваш започваш да се оглеждаш за друга ! То това тука си е развъдник за латинки.