вторник, декември 26, 2006

Коледна патица

Весела Коледа на всички и още по- коледна Нова Година!

Изминалите няколко дни ме научиха на няколко неща:

1) Никога не се омъжвай или ако се омъжваш кани свекървата ни само на кафе в събота!

2) Детето ти си е твое и ти трябва да си решаваш как да го гледаш!

3) Две лъвици не виреят заедно, особено ако всяка си има свое мнение!

4) Козирозите винаги са най- потърпевши!

5) Най- сладко е сам да си направиш палачинки!

6) Винаги има някой който вярва, че адаптираните млека са по- качествени от майчината кърма ( колкото и абсурдно да звучи) !Или ако не точно в това, то в това, че е важно да качваш кила, без значение какво точно ядеш!

7) Колкото и да разбираш от професията си и колкото и да е не разбира някой от професията ти , ако е достатъчно голям инат винаги може да ти каже че "теориите ти не намират никъде приложение"

8) Дори и някой да говори пълни простотии винаги може да намери смелост да ти каже ( просто от липса на аргументи в подкрепа на мнението си) че си тъпа идиотка ( дори и да е на заслужаваща уважение възраст)

9) Човешкото въображение е необичайно развихрящо се, когато се опитват да оплюят някого

10) Изобщо трай си, мило, щот мълчанието е злато, а невежеството не ходи по гората

4 коментара:

Vera каза...

Както разбирам, явно и при теб празниците не са минали без семейни "престрелки". А пък за другото... има някакъв заговор. Роди ли се дете и всички вкупом започват да дават съвети, без разбира се да помагат. То сигурно оттам и поговорката: много баби - хилаво бебе.

Вещица в чужбина каза...

Тъй вярно! Но ако не те направят крив няма да е празник. Тва си е като Коледна традиция :)
Когато става за съвети всички са много компетенти и е много лошо ако вземеш да не ги слушаш! Че как няма да ги слушаш, бе? Тез авторитети! Първи в света , втори в България !

Vera каза...

Не знам, на мен ми писна вече от семейни празници (или може би по точни би било семейни скандали), ще се изселя в скоро време. Според мен трябва да се забранят Коледа и Св. Валентин, два много злосторни празника.
Твърдо съм зад точка първа от поста :)

Вещица в чужбина каза...

Аз на Св. Валентин не излизам и предпочитам да празнувам Трифон Зарезан. Можеш да полудееш ако тръгнеш да се разхождаш.Толкова дърца навяскъде, че се рашава въпроса с сърдечните трансплантации. Вместо да ти се повдигне настроението обикновенно се сдухваш като за цяла година.